banke banke på vittigheder

Banke banke på vittigheder – 12 vittigheder du dør af grin over

Knock knock jokes er en klassisk måde at starte en samtale med nogen på. De kan bruges som en samtalestarter, til at bryde isen eller bare for at have det sjovt.

1) Banke banke.

Hvem der?

Boo!

Boo hvem?

Græd ikke, det er kun en joke!

2) Banke banke.

Hvem der?

Kitty!

Kitty hvem?

Jeg ved det ikke, men jeg vil klappe dig, hvis du fortæller mig det!

Knock Knock Jokes – 12 vittigheder, der får dig til at dø af grin

Knock Knock Jokes er en populær form for humor, der ofte bruges i jokes. Den person, der fortæller vittigheden, vil sige “bank bank”, og så vil personen, der lytter, sige “hvem er der?” og så vil personen, der fortæller vittigheden, svare med en punchline. Dette er blot en af mange typer vittigheder, som folk bruger til at underholde, men det er en af de mest populære. Disse vittigheder bliver ofte også fortalt til børn, fordi de er nemme at forstå og kan være sjove for alle aldre.

Her er nogle eksempler:

-Hvem der?

-Ivan

-Ivan hvem?

-Ivan er syg!

-Hvem der?

– Homer Simpson!

-Homer Simpson hvem? -Homer Simpson vil gerne vide, om du har det godt!

Hvad er de sjoveste knock-knock jokes?

Bank-bank jokes er en slags joke, hvor den, der fortæller vittigheden, banker på en dør og derefter venter på, at nogen svarer.

Her er en af de sjoveste knock-knock jokes:

Bank bank. Hvem der?

Orange. Orange hvem?

Orange er du glad for, at jeg ikke sagde banan?

Har du brug for at kende nogens navn for at kunne fortælle en knock knock joke?

Banke-bank-vittigheder er en slags joke, der fortælles, når nogen banker på døren. Det er en type “gag” joke, hvor humoren kommer fra overraskelse. Den person, der fortæller vittigheden, vil sige “bank bank” og så sige noget dumt eller sjovt, når de hører et svar fra en på den anden side af døren.

De fleste mennesker tror, at du skal vide, hvems navn du banker på, for at kunne fortælle en knock-knock-joke. Men dette er ikke sandt!

Hvordan reagerer du på en bank-bank-joke?

Knock-knock jokes er en populær form for humor. De er korte, og de kræver kun et par ord for at få personen på den anden side af døren til at grine. Den mest almindelige form for knock-knock joke er “Hvem er der?” efterfulgt af “Jeg ved det ikke” eller “Jeg kan ikke fortælle dig det.”

Hvad gør du, når nogen fortæller dig en bank-bank-joke? Du er måske ikke i humør til en joke og reagerer med tavshed, eller du kan reagere med latter.

Knock Knock Jokes er en slags vittighed, hvor tælleren banker på ens dør, og derefter fortæller dem en vittighed. Denne type vittighed er anderledes end andre typer, fordi den er afhængig af den person, der bliver fortalt

Knock Knock jokes er en slags joke, hvor tælleren banker på en persons dør og derefter fortæller dem en joke. Denne type vittigheder har eksisteret i århundreder, og deres oprindelse går tilbage til det antikke Grækenland.

Den første indspillede knock knock joke er fra Aristophanes’ skuespil “Knights”. I dette skuespil venter to slaver ved døren til en rig mands hus. Den ene slave spørger den anden “bank-bank”, og den anden slave svarer “hvem er der?” Den første slave svarer så ved at sige “en lille gammel kvinde”, som den anden slave svarer med “gå væk.”

Hvilket ord skal du bruge, når du svarer på en bank-bank-joke?

Ordet du skal bruge, når du svarer på en bank-bank-joke er “Hvem er der?”

CVR-Nummer 37 40 77 39