Blondine vittigheder

Blondine vittigheder – 5 jokes der får dig til at dø af grin

Hvad er den anden blondine joke?

En mand går ind på en bar, går hen til bartenderen og beder om en øl. Bartenderen siger “Undskyld, vi serverer ikke blondiner.”

Manden siger “Det er okay, så skal jeg have en blondine.”

Hvad er den tredje blondine joke?

Dette er en joke, der blev fortalt af den afdøde komiker, Rodney Dangerfield.

En mand går ind på en bar med sin kæledyrsabe. Bartenderen siger “Hey, hvor har du det fra?” Manden siger “Jeg vandt ham i et spil kort.” Bartenderen siger “Gør han noget?” Manden siger “Ja, han kan gøre alt, hvad jeg siger til ham.” Så bartenderen beder manden om at bevise det. Så manden beder sin abe om at give ham en drink. Og da drikken kommer, tager han den fra abens hånd og drikker den.

Hvad er den fjerde blondine joke?

En mand går ind på en bar og ser en kvinde sidde på skamlen og kigge på ham. Han går hen til hende og siger “Hej, vil du have en drink med mig?” Hun svarer “Nej tak.” Manden spørger så “Vil du gå udenfor og finde ud af?” Igen svarer hun: “Nej tak.” Manden siger så: “Hvad er der i vejen? Vil du ikke have det sjovt?” Hvortil hun svarer: “Jeg er blond.”

Hvad er den femte blondine joke?

Dette er en langvarig joke, der har stået på i et stykke tid. Det er ikke klart, hvem der startede det og hvorfor, men det har stået på siden begyndelsen af 1990’erne.

Den femte blondine joke er, at der står fire blondiner i en have. En af dem siger: “Hvad lugter denne blomst af?” De tre andre svarer: “Det lugter af en rose.” “Nej, det lugter af vanilje.” “Nej, det lugter af lavendel.”

Den, der stillede spørgsmålet, siger: “Den lugter ikke noget!”

CVR-Nummer 37 40 77 39